Alamany ja flirteja amb Esquerra Republicana

La que va ser portaveu de Catalunya en Comú Podem al Parlament, Elisenda Alamany, va reaparèixer la setmana passada, després d’apartar-se voluntàriament de la primera fila dels comuns per discrepàncies amb la direcció. I ho va fer per anunciar que abandonava el grup parlamentari amb el qual va entrar al Parlament, tot i que manté el seu escó de diputada.

Això l’enviarà al galliner de l’hemicicle, a dalt de tot, al costat de la CUP i del PPC. Però políticament de qui s’ha començat a posar a prop és d’Esquerra. L’ara diputada no adscrita i líder de Sobiranistes ja manté contactes amb ERC per tal de poder tancar una aliança. La relació encara és incipient, però tot apunta que podria acabar a la llista d’Esquerra al Congrés o sent candidata en una llista municipal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides