Alamany ja flirteja amb Esquerra Republicana

La que va ser portaveu de Catalunya en Comú Podem al Parlament, Elisenda Alamany, va reaparèixer la setmana passada, després d’apartar-se voluntàriament de la primera fila dels comuns per discrepàncies amb la direcció. I ho va fer per anunciar que abandonava el grup parlamentari amb el qual va entrar al Parlament, tot i que manté el seu escó de diputada.

Això l’enviarà al galliner de l’hemicicle, a dalt de tot, al costat de la CUP i del PPC. Però políticament de qui s’ha començat a posar a prop és d’Esquerra. L’ara diputada no adscrita i líder de Sobiranistes ja manté contactes amb ERC per tal de poder tancar una aliança. La relació encara és incipient, però tot apunta que podria acabar a la llista d’Esquerra al Congrés o sent candidata en una llista municipal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.