Com s’ho fa Laporta perquè no li preguntin per Joan Oliver?

Joan Laporta
Joan Laporta

En el món agitat i regirat de Joan Laporta, l'expresident del FC Barcelona ha tornat a demostrar la seva capacitat per al camuflatge i la reinvenció del personatge acaparant tot el protagonisme de la presentació del World Soccer Congress. Una tornada als escenaris precedida d'un confús incident dimarts a Lió, abans del partit Olympic Lyon-FC Barcelona de Champions League, on un grup d'aficionats blaugrana va proferir crits contra Joan Laporta al mateix temps que exhibien una conducta poc amistosa i res esportiva.

L'altercat va ser seguit d'una nota precipitada del FC Barcelona que negava haver-los facilitat entrades -de fet admet que el O. Lyon pel seu compte els va facilitar localitats i els va situar a la grada reservada a l'afició visitant- ni tampoc el desplaçament. Casualment Laporta es va deixar veure 24 hores després en aquest esdeveniment on va aprofitar per acusar la junta de Josep Maria Bartomeu d'haver noliejat el bus dels agitadors fins a Lió, a més d'amagar-se darrere de les declaracions de Piqué per no donar la cara davant dels plors del Reial Madrid i, en conjunt i en la seva línia, enlletgir la gestió de Bartomeu al màxim.

No seria, però, la primera vegada que Laporta organitza els seus propis embolics per remoure l'actualitat i, en la topada, aparèixer com a ell li agrada amb la llengua solta i el garrot mediàtic a la mà per aconseguir titulars.

Sobretot, perquè en circumstàncies normals la premsa li hauria hagut de preguntar pel seu paper, col·laboració i incidència en la pràctica desaparició del Reus, ja que va ser Joan Laporta qui va actuar com a soci i company de fatigues del seu home de confiança, Joan Oliver, al projecte de reactivar el Reus que ha conduït a la seva ruïna social i econòmica. La batussa de Lió li ha permès evadir-se i passar pàgina amb la col·laboració de la premsa, sempre disposada a escoltar-lo i seguir-li el guió.

El 2003, Laporta ja es va valer dels Boixos Nois, radicals del club, per acusar-los d'unes pintades a casa seva, l'autoria de la qual mai es va provar però que van servir d'excusa perquè el club li pagués al nou president un lloguer a Sant Cugat, servei d'escorta i acompanyament per a ell i la seva família i factures d'or en seguretat. Fonts del club sospiten que l'experiència d'aquesta setmana és molt semblant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.