Detingut un vaguista acusat d’agredir un mosso

La jornada totalitza una quinzena de ferits, dotze dels quals agents policials
Barricada a la N-340, a Vilafranca del Penedès
Barricada a la N-340, a Vilafranca del Penedès

La vaga de protesta pel judici del procés ha generat moments de tensió, a banda dels talls en diverses carreteres catalanes. El 112 havia rebut a primera hora del matí 246 trucades motivades per 103 incidents que estan relacionats amb la jornada de vaga, convocada pel sindicat independentista Intersindical-CSC.

A Barcelona, els Mossos d'Esquadra han detingut un vaguista a qui atribueixen un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat perquè hauria etzibat un cop de puny a un agent antiavalots. Un altre vaguista ha estat detingut a Gurb, on s'ha tallat la carretera. En aquesta localitat, un periodista de TV3 ha estat ferit per l'impacte d'una pedra. Una tercera persona ha estat detinguda a Tarragona.

A més, una quinzena de persones han resutat ferides, dotze de les quals eren Mosos d'Esquadra. Set d'aquests agents han participat en el desallotjament d'una protesta a l'AP-7.

A Lleida, els accessos a la universitat i a la central de mercaderies estan tallats, el mateix que passa amb els del port de Tarragona, on s'han concentrat desenes de vaguistes.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari