“L’1-O no es va pagar amb diner públic, es devia pagar amb privat”

L'exconseller Carles Mundó afirma que hi havia el "convenciment" que el referèndum "no era delicte"
Carles Mundó

L'exconseller de Justícia Carles Mundó ha culminat una jornada maratoniana d’interrogatoris en el judici del ‘procés’ després de les declaracions de l'exconsellera de Governació Meritxell Borrràs, l'exconsellera de Treball i Afers Socials Dolors Bassa i de l'exconseller de Territori Josep Rull.

Durant la seva intervenció Mundó ha defensat el "caràcter polític" i legal del referèndum de l'1 d'octubre.

En un confrontat interrogatori amb el fiscal Javier Zaragoza, Mundó ha dit que els membres del Govern tenien “la certesa” que realitzar un referèndum “no era delicte”.

L’exconseller ha afirmat que el referèndum “no es va pagar amb diner públic, es devia pagar amb diner privat”.

L'exmembre del Govern, que es troba en llibertat, ha explicat que va signar la convocatòria de referèndum de l'1-O, de la mateixa manera que la resta dels que eren consellers. "Va ser un fet extraordinari i si es fa per aquesta raó i de forma pública era per emfatitzar el caràcter polític d'aquest moment", ha concretat, per després afegir que era "una expressió política per donar compte del compromís polític que tenia aquest Govern. Ho fèiem amb la certesa que la convocatòria d'un referèndum no era delicte".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides