“No s’enduran les restes de Franco”

El prior del Valle de los Caídos manifesta la seva voluntat de continuar lluitant per evitar el trasllat
Tomba de Franco
Tomba de Franco

El prior del Valle de los Caídos Santiago Cantera ha tancat rotundament la porta a què el cos del dictador Francisco Franco sigui exhumat de la basílica que lidera. Així ho ha dit en una entrevista que publica aquest diumenge el diari La Razón i en la que assegura que "no s'enduran Franco. El temple és inviolable".

Cantera denuncia que aquest últim any ha patit una campanya d'assetjament per part del govern espanyol, però està convençut que el cadàver del dictador no sortirà d'on és i que Pedro Sánchez ha fracassat amb aquest tema.

El religiós està convençut que el govern espanyol ha pecat de "precipitació i prepotència" amb la proposta d'exhumar les restes del dictador, i acusa Sánchez "d'irracional" i d'haver causat un desastre.

Cantera apel·la a la inviolabilitat del temple i avança que estudiaran la manera de complicar l'exhumació.

El prior del Valle de los Caídos confia que el Tribunal Suprem els donarà la raó, però avisa que estan disposats a arribar al Tribunal Europeu dels Drets Humans per evitar l'exhumació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides