Cs visita Amer, la vila de Puigdemont

Els veïns han respost amb fredor als 36 diputats taronges
Arrimadas i els seus diputats, a Amer

Els 36 diputats de Ciutadans han visitat avui Amer, el poble on va néixer el president Carles Puigdemont. Hi ha anat a defensar que "Girona és de tots". Entre els presents, hi havia la portaveu del partit al Parlament, Inés Arrimadas

Els veïns d'Amer han optat per una resposta freda, que han optat per ignorar la seva presència tancant comerços i deixant-los pràcticament sols a la plaça del poble.

Davant la presència dels representants del partit al poble de Puigdemont, els Mossos d'Esquadra han optat per fer un desplegament policial amb unitats BRIMO arreu del centre, amb una furgoneta a la mateixa plaça. Això no obstant, la seva presència ha estat en va, donat que no hi ha hagut cap gest de resposta per part de formacions independentistes.

Tot i que Arrimadas i els seus diputats han atès els mitjans de comunicació a la mateixa plaça, sota un cartell gegant de Puigdemont amb el lema No surrender (no ens rendirem), en marxar els veïns han restituït els llaços grocs on eren, sense que el seu pas per la localitat hagi tingut afectació aparent.

Ciutadans defensa que "l'espai públic és de tots" i recorda que, tot i no ser "benvinguts", a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), hi van anar, i així volen anar fent a Amer i arreu de Catalunya.

El partit va visitar Torroella de Montgrí, la vila de la consellera Dolors Bassa, empresonada i jutjada ara al Tribunal Suprem. Aquell acte va provocar una protesta de més d'un centenar de veïns i el coordinador local de Ciutadans, Pere Cuadros, va denunciar el portaveu de la CUP per amenaces. Aquell dia, el regidor de Cs de Blanes Sergio Atalaya va rebre un cop de llauna al nas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides