Quina aliada del “dret a decidir” lamenta que no s’aprovessin els pressupostos?

Ska Keller
Ska Keller

Ska Keller, la copresidenta del grup dels Verds al Parlament Europeu, és una de les principals figures polítiques internacionals favorables al referèndum català i partidàries d'una medicació comunitària en l'afer Catalunya-Espanya.

Però malgrat que també és una veu crítica amb la gestió del procés realitzada pel govern espanyol -de Mariano Rajoy-, i tot i haver considerat impossible una solució política si hi ha dirigents empresonats, Keller també va indicar que l'independentisme havia malbaratat les simpaties que havia aixecat al continent arran de l'1-O en optar, almenys aparentment, per la via unilateral.

Ara, sense citar-los, l'eurodiputada alemanya ha lamentat que els partits processistes al Congrés amb representació al Congrés, ERC i el PDECat, no hagin facilitat l'aprovació dels pressupostos del govern espanyol que presideix Pedro Sánchez: "Lamento que el pressupost no superi avui el Parlament espanyol. Incloïa algunes de les propostes més ecològiques i socials d'Europa. ¡Necessitem una cooperació progressista a Espanya!".

Aquest tuit de Keller han rebut, entre reaccions independentistes, una resposta que recordava a l'eurodiputada que ERC forma part del seu grup a l'Eurocambra i havia votat contra els pressupostos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides