L’adversari comú estreny la relació entre JxCat i ERC

La relació entre JxCat i ERC no ha estat mai idíl·lica, malgrat que governen junts, comparteixen majoria parlamentària i van planificar investidura. La situació, fruit de les diferències estratègiques i, sobretot, la manca de confiança mútua, ha fet que tots dos grups mantinguin una tensió constant que no ha posat fàcil el dia a dia.

Però de sobte, el diàleg amb el govern espanyol va arribar a un punt mort i la portaveu del govern, Elsa Artadi, i el vicepresident, Pere Aragonès, van haver de fer front comú contra el govern espanyol i la seva vicepresidenta, Carmen Calvo. I, com passa sovint, trobar un adversari extern al qual culpabilitzar de tots els mals estreny les relacions al màxim. Els enemics dels meus amics són els meus enemics. I gràcies a això, la relació entre JxCat i ERC s’ha suavitzat darrerament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides