Els CDR tallen carreteres a l’inici del judici al procés

Reprodueix vídeo

Membres dels comitès de defensa de la república (CDR) han tallat algunes carretes i alguns carrers de la ciutat de Barcelona aquest dimarts a primera hora en protesta per l'inici del judici contra els líders independentistes.

Les afectacions s'han fet a la C-35 a l'altura de Santa Maria d'Oló en direcció a Manresa i a l'AP7 entre Sant Celoni i Hostalric. També a la ciutat de Barcelona s'han fet talls a la Gran Via a l'altura de Glòries, a l'avinguda Diagonal de sortida de Barcelona, i al carrer Rocafort. Els talls han provocat algunes incidències, però poc després de les 9.30 h la circulació ja era normal.

Des de l'independentisme també s'ha fet una crida a fer una aturada de deu minuts aquest matí en protesta pel judici del procés. I per aquesta tarda, Òmnium Cultural, l'ANC i els partits independentistes han convocat concentracions per tot Catalunya.

A Barcelona està previst una concentració a les 19 h a la plaça Catalunya, que es formarà amb tres columnes que sortiran simultàniament des de la plaça Universitat, els Jardinets de Gràcia i la plaça Urquinaona.

Aquestes mobilitzacions són accions prèvies a la jornada de vaga general que la Intersindical-CSC ha convocat pel pròxim 21 de febrer.

CDR tallant la Gran Via de Barcelona

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides