Quins revessos encaixa Ada Colau?

Quins revessos encaixa Ada Colau?
Quins revessos encaixa Ada Colau?

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'ha referit més d'un cop en termes elogiosos a la seva homòloga de Barcelona, Ada Colau, però no coincideix amb ella, en canvi, pel que fa al judici als dirigents del procés, que comença aquest dimarts.

Colau troba que el judici representa "un fracàs de la política" i ha reclamat que sigui "just i imparcial" i que no estigui "motivat per la voluntat de revenja". Carmena, que va ser jutgessa, ha dit a la Cadena SER que "hem d'afirmar que serà un judici just i, partir d'aquí, tots opinarem". I ha afegit que dubtar-ho "fa mal a la justícia i a Espanya".

Tot i respondre que entén el que Colau volia dir, també ha afegit que "tenim un sistema judicial del qual sentir-nos orgullosos" i que "s'equivoca profundament" qui el qüestiona.

No és l'únic revés públic que rep Colau les darreres hores. Exercint d'amfitriona de la trobada de més de 400 alcaldes a l'Ajuntament de Barcelona, on s'ha demanat la llibertat dels encausats, ha afirmat que aquest no era un acte independentista, però tot seguit la majoria dels alcaldes han cridat repetidament "independència!".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.