Intercanvi de records entre Puigdemont i Junqueras

L'expresident diu que tindrà "paciència" per dir la seva quan surti la sentència després que l'exvicepresident digués que no va marxar per "responsabilitat"
Puigdemont i Junqueras, durant una reunió del govern
Puigdemont i Junqueras, durant una reunió del govern

L'estira-i-arronsa que mantenen Carles Puigdemont i Oriol Junqueras s'ha tornat a evidenciar després que Junqueras declarés, en una entrevista concedida a Le Figaro, que va decidir quedar-se a Catalunya en comptes de marxar a l'estranger, com va fer Puigdemont, "per sentit de responsabilitat amb els meus ciutadans".

L'exvicepresident i líder d'ERC també ha explicat al rotatiu francès que "Sòcrates, Sèneca o Ciceró van tenir la possibilitat de fugir i no la van aprofitar" i, en un acte on va reaparèixer projectat en un holograma, ha presentat ERC com el partit de "l'independentisme obert i efectiu", facilitador de "majories estirant a banda i banda", davant el sorgiment de la Crida de Puigdemont.

Per la seva part, l'expresident de la Generalitat, des de Dublín, ha declarat a TV3 que "tots sabem on érem i el que vam fer, jo sempre he dit que tindré paciència fins a la sentència. Després, cadascun explicarà el que hagi d'explicar", a banda d'assenyalar que "l'adversari és l'autoritarisme de l'Estat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides