Plega el líder de la vaga de taxis emprenyat amb els contraris a les urnes

Reprodueix vídeo

El líder de les protestes del taxi a Barcelona i representant de l'associació majoritària Élite Taxi, Alberto Álvarez 'Tito', ha presentat la seva dimissió i la de la resta de membres del comitè de vaga.

Alberto Álvarez ha plegat perquè en l'assemblea que s'estava fent a la plaça de Catalunya hi havia enfrontaments entre els qui defensaven l'ús d'urnes i els qui defensaven votar a mà alçada la finalització de les mobilitzacions després de la darrera proposta del govern català.

'Tito' ha acabat cridant que "el comitè de vaga dimiteix i tots els qui dieu que no, munteu el vostre comitè i voteu això. Em trec del mig. Ho sento. Dimiteixo. Em poso a donar suport a tota la comunitat col·lectiva i decidiu vosaltres".

Després de la dimissió d'Álvarez els assistents han votat a mà alçada la utilització d'urnes o no per votar, i finalment ha guanyat l'opció d'usar urnes per decidir el final de la vaga del taxi a Barcelona.

Els taxistes votaran tres opcions: mantenir la vaga i no acceptar el decret de la Generalitat, posar fi a la vaga i acceptar el decret, o donar un marge de temps i si la Generalitat no compleix tornar a fer vaga durant el Mobile World Congress.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides