Els convergents no independentistes de Lliures s’alien amb Manuel Valls

Els d'Antoni Fernández Teixidó s'asseguren dos dels vuit primers llocs de la llista electoral
Antoni Fernández Teixidó
Antoni Fernández Teixidó

El candidat promogut per Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, l'exprimer ministre francès Manuel Valls, comptarà amb Lliures, un partit format per antics membres de Convergència, com a aliat electoral.

La formació, liderada l'exconseller, exdiputat i exdirigent convergent Antoni Fernández Teixidó, ha aprovat aquest dimarts en la seva assemblea la ratificació de l'acord amb la candidatura de Valls, que li assegura dos dels vuit primers llocs de la llista electoral.

La votació interna de Lliures, formació catalanista i liberal ben connectada amb els empresaris i contrària a la deriva independentista de Convergència, ha segellat l'aliança amb un 67% dels vots a favor.

Així mateix, els de Fernández Teixidó han optat per concórrer a les eleccions europees de la mà amb altres formacions "centristes" espanyoles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides