ERC reclama unitat a Torra davant el recurs de Puigdemont

El president català respon exigint "màxima unitat de tot l'independentisme"
Quim Torra

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Caula, ha exigit al president català, Quim Torra, la "complicitat plena i a tot hora" del Govern, la cambra catalana i el sobiranisme. Caula ha afirmat que aquesta unitat és especialment important quan queden pocs dies per a l'inici del judici de l'1-O al Tribunal Suprem.

ERC fa aquesta crida a la unitat de l'independentisme després que Carles Puigdemont presentés un recurs davant el Tribunal Constitucional contra el president de la cambra catalana, el republicà Roger Torrent, i la Mesa del Parlament.

Davant la interpel·lació d'ERC, el president Torra lluny d'acceptar el nou distanciament entre els exconvergents i els republicans ha respost que cal que "tots els qui creuen en el dret a l'autodeterminació" estiguin "més units que mai" en considerar que el judici per l'1-O és "un judici contra el poble de Catalunya".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides