La consellera Ester Capella, a la diana de les crítiques de l’oposició política

Els partits de l’oposició –aquí i en qualsevol societat polititzada– van escollint objectius concrets del govern en funció de l’època per centrar les seves crítiques. Durant molt de temps, el president del Parlament, Roger Torrent, va ser la diana de la gran majoria de partits no independentistes a Catalunya. El president de la Generalitat, Quim Torra, també ha estat objecte de dures crítiques durant  moltes setmanes, de manera gairebé acarnissada, en alguns casos. El conseller d’Interior, Miquel Buch, i la de Cultura, Laura Borràs, també han vist com de sobte el seu nom era al centre de tots els debats polítics pels atacs dels partits de l’oposició.

Ara, però, tot apunta que els vents bufen de mal costat per a la consellera de Justícia, Ester Capella. Les informacions referides als presos independentistes i al tracte que podrien tenir dins els centres penitenciaris, segons el parer de l’oposició, estan fent que a poc a poc la consellera s’estigui situant a l’ull  de l’huracà. “Haurà de suportar crítiques per tots costats”, admet en privat un dirigent de Ciutadans (Cs). De moment, Ester Capella no ha mostrat signes d’afeblir-se, però fonts de Cs, PPC i PSC preveuen que el seu discurs respecte de la consellera de Justícia s’endurirà, sobretot a partir d’ara, que som a les portes del judici als presos. I és que, encara que no ho sembli, els polítics també necessiten anar canviant de diana per seguir disparant trets.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides