Per què Ada Colau s’acarnissa amb Pedro Sánchez?

Ada Colau
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha aprofitat la concessió de la Medalla de la Ciutat al vaixell Open Arms per carregar durament contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, al qual ha comparat amb el ministre ultra italià Matteo Salvini. Colau se la tenia jurada a Sánchez des que l'Open Arms va desembarcar a Barcelona el juliol passat.

Llavors, Sánchez va ordenar que cap autoritat fos present durant el desembarcament dels emigrants salvats per aquest vaixell. Colau, segons persones que van viure l'escena, ho havia preparat tot per fer-se la foto, però no va poder accedir al lloc i va marxar proferint crits i insults cap al president espanyol.

Ara, amb l'Open Arms avarat al Port de Barcelona perquè el Ministeri de Foment no li dóna permís per salpar novament cap al Mediterrani central, Colau ha aprofitat l'acte de la medalla per llançar dures crítiques al president espanyol, amb qui es va reunir el passat 21 de desembre abans del Consell de Ministres i del Ple de l'Ajuntament de Barcelona.

Colau s'ha afegit a les crítiques del fundador de l'Open Arms, Òscar Camps, el qual ha assegurat a través de les xarxes socials que "impedir-nos salvar vides és irresponsable i cruel. Polítics covards posen en marxa el comptador de morts". L'Open Arms es troba al Port de Barcelona, on va atracar per fer les reparacions i el manteniment abans de tornar a salpar. Està esperant l'autorització per traslladar-se a les costes de Líbia i emprendre més salvaments marítims.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides