Quina onada de crítiques agressives ha patit el diari ‘Ara’?

esther vera ara
esther vera ara

La publicació pel diari Ara d’un manifest, signat per una setantena d’intel·lectuals i professionals d’esquerres, on es demana el suport dels dos partits independentistes catalans a l’aprovació dels pressupostos de Pedro Sánchez ha provocat una reacció airada i agressiva a les xarxes socials. Amb comentaris d’una extrema virulència, nombrosos tuitaires s’han abraonat contra el diari que dirigeix Esther Vera (foto), acusant-lo de “botifler” i de “venut” pel sol fet d’haver publicat aquest manifest, que porta per títol Pressupostos sí.

Entre els signants d’aquest manifest hi ha persones procedents de l’antic PSUC, d’Iniciativa, dels comuns i de l’òrbita del PSC, com Jordi Borja, Joan Busquet, Jaume Bosch, Manuel Castells, Joan Botella, Maria Comin, Dolors Comas d’Argemir, Rosa Fabián, Xavier Folch, Joan Ramon Laporte, Antoni Lucchetti, Josep Ramoneda, Víctor Ríos, Joaquim Sempere, Marina Subirats, Laura Tremosa o Josep Maria Vallés. A més de demanar el suport als pressupostos de Pedro Sánchez, els signants del manifest també subratllen el seu rebuig total a la repressió que pateixen els líders independentistes, tancats en presó preventiva o a l’exili.

L’ambient a Twitter és cada vegada més tòxic, gràcies a l’anonimat. Això fa que la publicació d’un document de reflexió política com aquest hagi generat, com a resposta, un atac massiu i groller contra el diari que se n’ha fet ressò, en aquest cas l’Ara.

No és el primer cop que el diari de Ferran Rodés és objecte de dures crítiques i difamacions des dels sectors independentistes més hiperventilats, pròxims a l’expresident Carles Puigdemont. La decisió de no publicar els anuncis de la convocatòria del referèndum de l’1-O, prohibits judicialment, ja va desfermar una agressiva campanya a les xarxes contra l’Ara, amb la cancel·lació de moltes subscripcions. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides