La Terra Alta contra la massificació eòlica

Viticultors, empresaris turístics i entitats socials reclamen a Torra que aturi els nous parcs previstos
Reunió Govern i opositors parcs eòlics

Viticultors, empresaris turístics i entitats socials de la Terra Alta han traslladat al president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d'Empresa i Ocupació, Àngels Chacón, el seu rebuig a la implantació de noves centrals eòliques a la comarca i els han demanat que el Govern actuïn en conseqüència.

Els opositors a la massificació eòlica han recordat al president l'ampli "consens", tan econòmic i social, però també polític, en contra de noves implantacions a la comarca i a favor de fomentar un model basat en l'agricultura i el turisme sostenibles.

Satisfets davant la receptivitat mostrada pel president i la consellera, els opositors a la massificació eòlica confien en una resposta satisfactòria de la Generalitat.

Els opositors a la massificació eòlica ja es van reunir fa unes setmanes a Barcelona amb la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, per abordar la qüestió.

De fet, el passat 20 de desembre, els alcaldes de la zona es van comprometre políticament a aturar la proliferació de projectes eòlics i reclamar una moratòria indefinida.

La recent aprovació, per part de la Generalitat, de tres nous projectes a la comarca de 30 nous aerogeneradors, que se sumarien als 184 de les deu centrals ja en marxa actualment, ha posat de nou en peu de lluita el moviment contra la proliferació indiscriminada de centrals.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari