Josep Contreras, l’empresari dels embolics de la Federació que també amenaça el Barça

Involucrat en el cas Subies, porta anys remenant la cua a la junta del filial blaugrana
Josep Contreras, segon per l’esquerra, era l’home de Villar a Barc
Josep Contreras, segon per l’esquerra, era l’home de Villar a Barcelona.

A l’ombra d’Andreu Subies, l’expresident de la Federació Catalana de Futbol investigat per l’Audiència Nacional per un presumpte desviament de fons provinents de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per al seu enriquiment personal, ha aparegut estretament relacionat a la trama destapada el nom de Josep Contreras.

Aquest còmplice indispensable és també exdirectiu de la Federació Catalana i actual directiu del Barça B, càrrec que exerceix des de ja fa bastants anys, no exactament com un barcelonista desinteressat i amant del futbol formatiu, sinó per la seva proverbial i seductora facilitat per a les reformes, promocions de pisos, gestions immobiliàries i favors en aquest entorn. També per la seva generositat a l’hora de convidar periodistes a festins de marisc i per l’ostentosa publicitat de la seva amistat amb el també expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel Villar.

Així, el constructor de Gavà i la seva societat, Tastavins SL, van poder fer-se tan grans com la crisi immobiliària va permetre, rascant per aquí i per allà per sobreposar-se com fos a un revés econòmic i financer molt important. Josep Contreras, avui a l’ull de l’huracà del cas Subies, fins i tot podria esquitxar el FC Barcelona, ja que no se sap fins a quin punt ha pogut utilitzar arts semblants a les del frau assenyalat per la investigació de l’Audiència al mateix FC Barcelona. El club blaugrana ha estat el seu altre gran centre d’operacions quant a relacions socials que després han derivat en negocis d’un altre tipus.

L’especialitat de Contreras ha estat la d’aparentar favors en forma d’obres domèstiques en el cercle del poder del barcelonisme que després ha pretès cobrar en influències i gestions en el seu benefici i en obres de més calat i amb un marge més gran.

LLEGEIX L'ARTICLE COMPLET A L'EDICIÓ EN PAPER D'EL TRIANGLE D'AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides