Quina ha estat la pitjor felicitació de Nadal?

Bon Nadal Dipu

La del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells. Almenys això és el que opinen els funcionaris i treballadors de la corporació provincial i els representants de les administracions locals que l’han rebut. Es tracta d’un vídeo de 30 segons de durada on es veu com una mà va posant tampons amb la figura d’una ovella entre uns parèntesis dibuixats en un rectangle. Comença amb el text “Per Nadal cada ovella al seu corral” i acaba amb un “Bon Nadal i feliç 2019” sobreimpressionat a la pantalla i firmat per Marc Castells i Berzosa, president de la Diputació de Barcelona.

La felicitació va aparèixer al fil de twitter de la Diputació de Barcelona, @diba, el 24 de desembre i una setmana més tard tenia sis retuits i 12 m’agrada. L’opció ‘no m’agrada’ no existeix a twitter. El periodista Joaquín Luna, a la seva columna de La Vanguardia del mateix dia 24, escrivia que la felicitació de Castells més que gràcia tenia ‘desgràcia’. “No n’he vist cap de més trista en tota la meva vida”, afegia Luna.

La podeu veure aquí

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides