21-D: Barcelona es prepara per al caos

Les entitats independentistes protesten contra el Consell de Ministres
Agents davant la Llotja de Mar
Agents davant la Llotja de Mar

Barcelona pot patir demà un col·lapse extraordinari a causa de les protestes organitzades per entitats i agrupacions independentistes en contra del Consell de Ministres i les vagues convocades pel sector del taxi.

Un dels punts calents és al voltant de la Llotja de Mar, el lloc on se celebrarà el Consell de Ministres. L’espai comptarà amb una doble corona on hi haurà un trenat de tanques de seguretat que tallarà el passeig de Colom i causarà alteracions a la Ronda Litoral.

Els CDR i altres organitzacions independentistes han organitzat la Gran Aturada, una sèrie de concentracions i talls de trànsit per tot Catalunya amb l'objectiu de "parar completament el país", inspirant-se en el moviment de "les armilles grogues a França".

A Barcelona tenen previst concentrar-se al Port, l'Aeroport, Ronda Litoral, Ronda de Dalt i Diagonal amb passeig de Gràcia.

A la resta de Catalunya, pretenen mobilitzar-se en la frontera de la Jonquera, en els límits amb Aragó i la Comunitat Valenciana, a l'aeroport de Reus, al Port de Tarragona, a l'AP-7 a Girona i a la C-25 a Manresa.

A més, una concentració convocada per l'ANC de cotxes lents entrant a Barcelona, des de primera hora del matí, podria col·lapsar els carrers, les carreteres properes i els accessos a la capital catalana.

TMB preveu "alteracions severes" en 19 línies d'autobús del centre de Barcelona, així com possibles afectacions al Metro pels dispositius de seguretat i les protestes, segons ha informat en un comunicat.

A més, hi ha convocada per Intersindical-CSC una vaga general parcial. Una aturada que, tot i no comptar amb representació sindical amb metro ni autobús, podria produir alteracions en aquests serveis, de manera que la Generalitat ha decretat una ordre de serveis essencials.

(Visited 159 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari