El TSJC no investigarà Aragonès per l’1-O

En canvi, obre causa a Jové per presumpta malversació i desobediència
Junqueras, amb Jové i Aragonès
Junqueras, amb Jové i Aragonès

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha descartat obrir una causa contra l’actual vicepresident econòmic de la Generalitat, Pere Aragonès, pels preparatius del referèndum de l’1-O, efectuats des del mateix departament quan l’encapçalava Oriol Junqueras.

En canvi, el TSJC sí que investigarà Josep Maria Jové, actualment diputat d'ERC i abans número dos de Junqueras a Economia i superior jeràrquic d’Aragonès. Mentre que el TSJC troba que no hi ha motius de moment per investigar Aragonès, i destaca que era un subordinat de Jové, assenyala Jové per la presumpta comissió de delictes de rebel·lió i desobediència greu. La magistrada Maria Eugenia Alegret ha estat designada com a instructora d'aquesta causa.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari