Qui rumia deixar la junta del Barça?

Jordi Calsamiglia
Jordi Calsamiglia

L'actual secretari de la junta directiva del FC Barcelona, Jordi Calsamiglia, advocat de professió i president de la comissió de disciplina, s'ha plantejat seriosament presentar la seva dimissió com a conseqüència de les crítiques i la falta de suport al voltant de la seva figura durant els últims mesos.

Com a president de la comissió de disciplina, Calsamiglia ha liderat i executat d'una manera implacable el càstig a 2.880 socis del FC Barcelona acusats i sancionats per haver revenut el seu abonament per assistir al partit Barça-Reial Madrid de la temporada passada. El frau detectat va permetre, fins i tot, desarticular una banda dedicada a la falsificació d'entrades, obrir una investigació de la Fiscalia i detenir diverses persones en el cas.

No obstant això, les queixes de centenars de socis, en alguns casos implicant directius de comissions, directius de penyes i barcelonistes distingits, van suscitar malestar des de dins de l'estructura del club, ja que s'entenia que havia estat una actuació excessiva i sense sensibilitat cap a socis amb una acreditada reputació.

La comissió de disciplina, però, s'ha mostrat inflexible fins a la data, limitant-se a tramitar els expedients sense atendre els molts casos de socis que havien sol·licitat una audiència personal. El procés, a més, s'ha complicat mediàticament per les acusacions d'un col·lectiu d'afectats d'estar afavorint a una empresa de venda d'entrades, Ticketmaster, el CEO de la qual és Eugeni Calsamiglia, germà de Jordi Calsamiglia. Tot i que no s'ha establert cap relació, el desgast provocat per aquesta situació li està passant factura.

Jordi Calsamiglia medita marxar mentre es dóna per segura la seva renúncia al càrrec de secretari de la junta i pot ser que de la mateixa comissió de disciplina. La vicesecretària Maria Teixidor ocuparia el seu lloc en aquest supòsit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides