Artur Mas es deixa estimar pel PDECat més proper a Puigdemont

L’aniversari de la pseudoconsulta, invalidada i sempre qüestionada, del 9-N ha retornat el seu impulsor, l’expresident Artur Mas, als mitjans de comunicació. El tour que ha fet Mas en les darreres setmanes ha provocat que, davant la deriva i les anades i vingudes de molts líders, alguns sectors del PDECat enyorin la seva figura política. Artur Mas té encara pendent la inhabilitació que el va condemnar, però això no durarà per sempre.

I hi ha un sector del seu partit, casualment el més proper a Carles Puigdemont i a la Crida, que ja confessa en privat que si Mas assumís els postulats de l’expresident establert a Bèlgica, el seu retorn a la política de partit seria una bona idea. L’empresari David Madí –home fort dels últims governs pujolistes i ara molt implicat en el projecte de Carles Puigdemont– sembla ser un dels avaladors del retorn d’Artur Mas, segons afirmen alguns dirigents del PDECat. I això fa que molta gent se l’escolti. La seva és sempre una veu influent. I Mas, que també enyora la política activa, es deixa estimar i no tanca portes a res. La política dona moltes voltes, però a Catalunya sembla que més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides