Valls es queixa quan els periodistes li pregunten sobre Barcelona

L’exprimer ministre de França, Manuel Valls, va acceptar la proposta de Cs de liderar una candidatura a l’Ajuntament de Barcelona per intentar que la capital catalana es pogués convertir en la punta de llança de la seva causa compartida contra l’independentisme i tot el que no soni netament espanyol. És per això que Valls ha començat la seva precampanya, i per promoure la seva figura ha escrit un llibre i fa ruta pels mitjans intentant vendre’s com la garantia per a una Barcelona i una Catalunya ben espanyoles i lliures de derives sobiranistes.

Però Manuel Valls s’està trobant que en tot el seu periple pels mitjans acaba sentint-se molest i es queixa del tracte que rep dels periodistes i la premsa de Barcelona. I és que, com a candidat a l’alcaldia que és, els professionals dels mitjans li pregunten per les seves propostes per a la ciutat, pel seu projecte per a Barcelona, i per com confrontar les seves receptes als problemes amb les d’Ada Colau. Això, però, a Valls li molesta, assegura que no és el moment, que no vol respondre aquestes preguntes i que vol parlar de l’independentisme. Algú del seu equip hauria d’explicar-li que a Catalunya els candidats a l’alcaldia acostumen a tenir propostes per a la ciutat i que, a més, qui marca les preguntes que es fan és la premsa i no el polític. Sembla que Manuel Valls no acaba de saber gaire bé on ha aterrat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides