Torra canta ‘L’hora dels adéus’

El president entona aquesta cançó de comiat, d'origen maçònic, al Palau de la Generalitat
Quim Torra
Quim Torra

Quim Torra ha cantat aquest dimarts al vespre la cançó L'hora dels adéus al Palau de la Generalitat en el marc del 125 aniversari de les colònies catalanes amb una nodrida representació dels responsables i participants d'aquestes activitats de lleure.

La cançó, d'origen maçònic, s'acostuma a cantar quan els excursionistes tornen d'unes colònies i els participants donen per finalitzada la seva activitat. I per aquest motiu, les xarxes socials han anat carregades de missatges irònics cap a Torra.

Es dona la circumstància que ha estat el mateix Quim Torra qui ha fet circular per Twitter un vídeo en el qual se'l veu cantant i participant de la coreografia de la cançó en la qual tots els participants s'agafen de les mans fent una rotllana per acomiadar-se.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides