Llach presideix un ens per entretenir l’independentisme

Es presenta el consell assessor del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent
Torra i Llach

El president català, Quim Torra, acompanyat del cantautor i exdiputat de JxSí al Parlament, Lluís Llach, ha presentat l'anomenat consell assessor per l'impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.

Lluís Llach ha deixat clar que aquest consell "no som qui per iniciar un procés constituent. Comencem un debat constituent", assegurant que el treball d'implementar un procés constituent d'una república catalana recau en el Parlament.

Quim Torra ha afirmat que el consell presentat avui és "una eina republicana per avançar en el dret a l'autodeterminació del poble català", afegint que amb la seva creació es legitima la consulta independentista de l'1-O i les darreres eleccions autonòmiques del 21-D del 2017.

Torra ha dit que el consell assessor té la tasca de "preparar i animar la creació d'un fòrum cívic per a un debat constituent" amb l'objectiu que els ciutadans de Catalunya expressin i debatin, sense excepcions, quina ha de fer la Catalunya del futur.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides