El cap de la Policia Nacional a Navarra insulta polítics per Twitter

A Ada Colau la qualifica d'"analfabeta funcional" i de "fastigosa" i a Gabriel Rufián d'"imbècil patològic"
Rodríguez López
Rodríguez López

El comissari principal Daniel Rodríguez López, cap superior del Cos Nacional de Policia (CNP) a Navarra té un compte de Twitter des del que s'insulta a polítics, preferentment de Podemos i d'altres formacions nacionalistes, segons avança eldiario.es.

A Tall d'exemple, el comissari Rodríguez qualifica de "fastigosa" o "fastigós" a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l''excap de l'Estat Major de la Defensa i secretari general de Podemos a Madrid, José Julio Rodríguez, o al Partit Nacionalista Basc en el seu conjunt. En el cas de Colau, el responsable policial li etziba qualificatius com el d'"analfabeta funcional", "poca vergonya" o "immoral". Mentre que als membres del PNB els qualifica de "traïdors a Espanya, i banda de covards fastigosos".

En el compte obert el juny del 2016, el responsable del CNP a Navarra també qualifica al diputat i portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, d'"imbècil patològic", al qual li diu que vagi a "San Fermin a Pamplona i posis al capdavant dels 'encierros' per la independència de Navarra i igual tenim sort tots els espanyols".

Per contra, el comissari principal de Navarra es desfà en elogis cap a personatges com a l'extinent coronel colpista de la Guàrdia Civil, Antonio Tejero Molina, del qui es pregunta: "com es pot posar en dubte el patriotisme del Sr. Tejero Molina, però quin País de merda és el que repudia a un Soldat i Guàrdia Civil capaç de posar la seva VIDA i HONOR al SERVEI d'ESPANYA? Fàstic em donen".

Rodríguez López també dedica una piulada al president del partit de la ultradreta VOX, Santiago Abascal, al qui li diu: "Acabarem com sempre en aquesta nostra Espanya, no podem defensar-la d'una altra manera que fent-los front, així ve passant des de segles enrere i aquest el XXI no serà diferent dels altres. Sr. Abascal a Vostè li toca ser el José Antonio d'aquest segle, no ens falli".

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari