Ordre de recerca i captura contra quatre activistes dels CDR

Un jutjat de Barcelona els vol notificar que estan acusats de desordres pel bloqueig del TSJC
Bloqueig dels CDR al TSJC
Bloqueig dels CDR al TSJC

El Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona ha dictat una ordre de cerca i captura contra quatre membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) per poder notificar-los que estan acusats de desordres públics pel bloqueig del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) efectuat el passat 23 de febrer. Segons han informat els CDR a Twitter, són activistes dels comitès de Terrassa, Matadepera, Sabadell i el districte barceloní de Gràcia.

24 persones van ser detingudes pels Mossos d’Esquadra el dia d’aquella protesta, durant la qual es van encadenar a les portes del TSJC, i 11 estan sent investigades. Els quatre activistes en cerca i captura, per als qui la Fiscalia reclama penes de dos anys i mig de presó, estaven citats per recollir els escrits d’acusació a la Ciutat de la Justícia. Un d’ells ha negat públicament haver comès el delicte que se li atribueix i ha assegurat que el van detenir arbitràriament i “amb un clar objectiu polític”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides