Crida nacional… per trobar un full de ruta

L'expresident Puigdemont vol reunir el govern i els partits i entitats independentistes a Waterloo abans de constituir oficialment la seva iniciativa
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L'equip de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont treballa per organitzar a Waterloo una trobada on participin l'actual govern català, les formacions independentistes del Parlament –Junts per Catalunya, ERC i CUP-, i les entitats ANC, Òmnium Cultural i AMI per "veure on som i definir cap on anem", segons fonts citades pel diari El Món.

La mateixa informació revela les dificultats trobades per l'equip de Puigdemont. Per exemple, la renuència de la CUP a assistir a una cimera si és per "fer-se la foto". La data prevista per la trobada seria aquest 22 d'octubre, però no està tancada ni els participants estan confirmats. Fonts de la Generalitat confirmen la presència del president Quim Torra, però no de cap conseller, publica El Confidencial.

Fonts del PDECat citades pel mateix mitjà apunten que l'expresident Puigdemont vol protagonisme i que la trobada serviria per impulsar la Crida Nacional per la República, una iniciativa política impulsada pel mateix Puigdemont al marge del partit successor de Convergència que es preveu que es constitueixi oficialment aquest 27 d'octubre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides