Catalunya anirà a la reunió de finançament autonòmic

La ministra d'Hisenda emmarca el gest en la normalització de les relacions entre l'Estat i la Generalitat
María Jesús Montero

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha avançat aquest dimecres que el Govern català enviarà un representant a la reunió de la Comissió de Finançament Autonòmic que es produirà abans que acabi setembre, previsiblement la setmana que ve.

Durant la seva intervenció en la sessió de control del Congrés, Montero ha destacat la participació i l'emmarca en la normalització de les relacions institucionals entre l'Estat i Catalunya, després que la Generalitat es negués a participar els últims temps en aquest tipus de debats.

"Aquest Govern no es cansarà de treballar i dialogar perquè efectivament la situació de Catalunya pugui distendre aquest conflicte", ha dit la ministra Montero.

L'objecte d'aquesta trobada és començar a "treballar en l'àmbit polític" per intentar assolir un consens en l'elaboració d'un informe amb propostes per a la reforma del sistema de finançament, tal com va recordar en l'últim Consell de Política Fiscal i Financera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari