Estrella Damm, amb la Mercè

Sis grups de primera línia del panorama musical actual protagonitzaran dues nits inoblidables de bona música a l’escenari de la platja del Bogatell
L’escenari de la platja del Bogatell

Cartell de luxe i per partida doble. Estrella Damm vol celebrar la Festa de la Mercè amb els barcelonins amb dues nits de concerts a la platja del Bogatell que prometen molt. És el cinquè any consecutiu que l’Escenari Mediterràniament acull, al costat del mar, un dels plats forts de les festes de la capital catalana.

Després del gran èxit artístic i de públic de les edicions anteriors, els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm –que són d’entrada gratuïta– comptaran amb la participació, enguany, de sis grups de primera línia de l’escena musical: Love of Lesbian, Els Catarres, La iaia, Gertrudis, Doctor Prats i la Fundación Tony Manero.

Seran dues nits inoblidables de música, festa i alegria a la platja del Bogatell. El dissabte dia 22, a partir de les 21.30 hores, La iaia entrarà en acció. Aquest grup d’indiefolk acaba de treure l’àlbum Tornar a ser u. A continuació, pujaran a l’Escenari Mediterràniament els llegendaris Love of Lesbian, que celebren els seus 20 anys d’èxits. Per tancar el concert, arribarà la música ballable i encomanadissa de la Fundación Tony Manero.

La nit de diumenge 23 començarà a tot ritme. Els Doctor Prats, amb el seu estil eclèctic que va del rock a l’ska, els ritmes llatins, l’electroswing i el dubstep, obriran foc a les 21 h. Qui no coneix Els Catarres? També pujaran, a continuació, a l’Escenari Mediterràniament. Per culminar els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm actuarà Gertrudis, aquest grup que engresca amb la seva fusió de rumba, reggae i cúmbia.

Però la festa d’Estrella Damm no comença i acaba a la platja del Bogatell. Durant aquests dies tan especials per a la ciutat de Barcelona, l’Antiga Fàbrica del carrer Rosselló acull, a partir de les 12 del migdia, un reguitzell d’activitats i d’ofertes gastronòmiques per a tots els públics.

Els dies 23 i 24 tornen les esperades sessions del Barcelona Acció Musical (BAM). Al recinte també hi haurà una silent disco amb DJ.

Per als més petits, s’ha programat una variada proposta d’activitats lúdiques a l’exterior de l’Antiga Fàbrica i als Jardins Montserrat Roig.

Per fer passar la gana, els assistents a la festa del carrer Rosselló trobaran la presència de les millors foodtrucks i també podran degustar les cerveses que elabora Damm.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari