JxCat anima els nens a anar a la manifestació de la Diada

El portaveu adjunt de la formació, Eduard Pujol, parla dels fills dels presos per fer la crida
Crida a la participació de nens a la manifestació de la Diada
Crida a la participació de nens a la manifestació de la Diada

La preocupació independentista per omplir demà la manifestació de la Diada és alta i sovintegen les crides desesperades a la participació per mirar de corregir in extremis les inscripcions, inferiors a anys anteriors.

Entre aquestes crides desesperades crida l'atenció la del portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, que ha publicat al seu compte de Twitter una imatge que simula ser una carta escrita per un nen petit on demana "imagina't que ets el fill d'un pres polític". "Ara imagina't que podent, no vas a la manifestació de l'11-S", afegeix.

"Ets massa petit i no saps ni expressar el patiment que sents per dins", diu la fotografia. També apel·la a l'enyorança de "les abraçades i els petons del teu pare". "Ara imagina't que podent, no vas a la manifestació de l'11-S", conclou la suposada carta escrita per un menor.

La publicació de Pujol ha estat criticada per usuaris de Twitter que han qualificat la piulada de "pornografia sentimental". "Sou uns xantatgistes", "ets un impresentable", "molt mal gust", han escrit altres usuaris de la xarxa social.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides