Sáenz de Santamaría deixa la política

Derrotada per Casado, l'exvicepresidenta diu que plegar és el millor per a la nova direcció del PP i per a ella
Soraya Sáenz de Santamaria
Soraya Sáenz de Santamaria

Soraya Sáenz de Santamaria, vicepresidenta del govern espanyol del 2011 al 2018, ha comunicat aquest dilluns que abandona la política al president del PP, Pablo Casado, qui va derrotar-la al congrés del partit el passat mes de juliol.

La dona forta de l'anterior president del govern, Mariano Rajoy, explica que encetarà una nova etapa a partir d'una "profunda reflexió" i "des del convenciment que és el millor tant per a la nova direcció del PP" com per a ella i la seva família.

L'exvicepresidenta ha transmès ara els seus "millors desitjos" a Casado, però va rebutjar ser vocal de l'executiva dels populars, com ell li havia ofert, i no va assistir ni a la darrera reunió del grup parlamentari del PP al Congrés ni a la darrera junta directiva, que va tenir lloc a Barcelona el cap de setmana.

Advocada de l'Estat de 47 anys, Sáenz de Santamaría va assumir un paper principal en la resposta de l'executiu espanyol al procés independentista català com a ministra per a les Administracions Territorials.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides