Puigdemont aprofita l’11 de Setembre per reivindicar el seu govern

L'expresident català i la resta de membres del seu executiu signen un document en el marc de la Diada
Carles Puigdemont

Carles Puigdemont ha penjat al seu compte de Twitter un document que amb l'excusa de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya reivindica el seu govern al capdavant de la Generalitat afirmant que "com a membres del Govern de Catalunya injustament destituït pel 155 us volem adreçar un missatge d'acord amb aquesta excepcionalitat i subratllar l'enorme importància que té pel futur del nostre poble el vostre compromís, la vostra solidaritat i la vostra mobilització.

Puigdemont, després de fer una crida a participar dels actes que s'han organitzat per commemorar l'11 de Setembre, aprofita per denunciar que "coneixem prou bé l'estratègia de la provocació que impulsen els qui en tot aquest temps han actuat per dissoldre l'esperit cívic i pacífic del poble català". I anima a que els qui surtin al carrer a defensar la independència de Catalunya ho facin amb "una gran participació, un esperit de concòrdia i transversalitat, i un insubornable compromís amb la no-violència".

Es dona la circumstància que malgrat que aquest document porta el títol de "Comunicat del @catalan_gov amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya" i estar signat per tots els membres que van formar part de l'executiu de Puigdemont , el text ha estat publicat en el compte personal de Twitter de l'expresident i no en el compte que porta per nom @catalan_gov, en el qual, per cert, hi apareix una fotografia retocada de la façana del Palau de la Generalitat de la qual ha desaparegut la bandera espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides