Tv3 obté la versió de l’agressor del Parc de la Ciutadella

La televisió autonòmica diu que es va tractar d'una simple discussió perque els fills de l'agredida tiraven llaços grocs per terra
Reixes del Parc de la Ciutadella amb bandes grogues
Reixes del Parc de la Ciutadella amb bandes grogues

TV3 ha aconseguit accedir a la persona que va agredir una dona al Parc de la Ciutadella i ha difós la seva versió, segons la qual, la baralla no es va iniciar perquè ella, el seu marit i els seus tres fills arrenquessin llaços grocs del reixat del recinte sinó perquè els tiraven per terra i l'embrutaven. La televisió autonòmica, que no ha donat a conèixer ni el nom ni cap dada de l'agressor, assegura que l'home està penedit del seu comportament però que no es va tractar d'una baralla per motius polítics i que ha denunciat els fets als mossos d'esquadra. Segons ell, es va tractar d'un enfrontament físic i que ell només va agafar la dona "amb força per la cara". L'Hospital del Mar ha confirmat que la dona va patir una fractura nasal. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides