Els polítics no es volen perdre les vacances d’agost

Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

Els diputats i dirigents polítics dels partits catalans porten dos anys consecutius amb dos estius sense vacances o amb ben poques. Les eleccions i l’1 d’octubre –amb l’afegit de l’atemptat del 17 d’agost del 2017– han fet que la classe política catalana disposés de molt pocs dies de descans als estius de l’any passat i l’anterior. Aquest any, però, no estan disposats que es torni a repetir. Però com sovint passa, les coses no són sempre com un voldria. I menys, en política.

La suspensió del darrer ple del Parlament ha provocat que la Diputació Permanent sigui molt necessària per aprovar decrets bàsics. A més, la reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat també manté pendents els partits pel resultat que pugui tenir.  D’altra banda, tots saben que per a la segona quinzena d’agost ja hauran d’estar en actiu, perquè es preveuen actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils i hauran de fer acte de presència. És per això que tant el Parlament com la Generalitat han rebut nombroses pressions de diputats perquè tot el que està pendent de tancar es pugui fer aquesta mateixa setmana i no allargar més el curs polític

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides