Tot i l’oferta de diàleg de Foment, es manté la vaga del taxi

Taxistes de Madrid, Màlaga, Marbella i Sevilla també s'han sumat a la protesta amb aturades
Vaga taxi: ass
Vaga taxi: assemblea

Els taxistes de Barcelona mantenen la vaga indefinida tot i l'oferta de diàleg de Foment. Han passat la segona nit al carrer, aturats a la Gran Via amb Passeig de Gràcia.

Demà dilluns al migdia tenen previst reunir-se amb els responsables del ministeri però adverteixen que, per deixar les mobilitzacions, només acceptaran el blindatge de les llicències urbanes VTC.

El Ministeri de Foment ha anunciat en un comunicat que es reunirà amb el sector del taxi i les VTC. I demana a les associacions de taxistes mobilitzades a Madrid i Barcelona "que tornin a la normalitat".

Tot i el comunicat, en una assemblea aquest dissabte a la tarda, els taxistes de Barcelona van decidir mantenir la vaga indefinida.

Els sindicats han celebrat la petició que ha fet la Generalitat al govern espanyol del traspàs de les competències per gestionar el conflicte amb el sector del taxi. I també la partida pressupostària que ha anunciat l'executiu català per indemnitzar els VTC i retirar els que no compleixen la normativa.

Taxistes de Madrid, Màlaga, Marbella i Sevilla també s'han sumat a la protesta amb aturades. De fet, els taxistes de Madrid també s'han declarat en vaga "espontània i indefinida".

Hi ha hagut diversos intents per desconvocar la concentració, però molts conductors estan decidits a mantenir la protesta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides