Villarejo diu que va parlar amb Corinna en nom de l’Estat

L'excomissari assegura que tenia l'encàrrec d'arreglar els problemes del rei Joan Carles amb la seva "amiga entranyable"
Título de la imagen
Título de la imagen

L'excomissari José Manuel Villarejo ha afirmat davant del jutge de l'Audiència Nacional, Diego Egea, que quan va parlar amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein, ho va fer en nom de l'Estat per arreglar els problemes entre el rei emèrit Juan Carles I i l'empresària i "amiga entranyable" del monarca.

José Manuel Villarejo ha situat en aquest context la reunió que va mantenir amb Corinna a Londres el 2015, la conversa de la qual ha saltat a l'opinió pública després que la publiquessin El Español i OKDiario.

L'excomissari està imputat per suborn, organització criminal i blanqueig en la causa en la qual s'investiguen les clavegueres policials. Aquest dijous, Villarejo només ha respost a les preguntes del magistrat de reforç del Jutjat Central d'Instrucció número 6 i de la seva defensa, però no ha volgut respondre a les preguntes de la Fiscalia Anticorrupció.

Villarejo, però, tampoc ha respost a algunes preguntes que li ha fet el jutge en considerar-les "compromeses", entre les quals es trobarien les relacionades amb la seva conversa amb Corinna i les referents a la investigació oberta contra el comissari Enrique García Castaño imputat per proporcionar informació a Villarejo, obtinguda per mitjans policials a canvi de diners.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.