Neus Munté també avala Elsa Artadi

La presidenta en funcions del PDECat entén que "està molt preparada"
Batet i Amorós al Parlament
Batet i Amorós al Parlament

La presidenta en funcions del PDECat, Neus Munté, avala Elsa Artadi com a possible presidenta de la Generalitat. Ahir, el número dos de JxCat, Jordi Sànchez, i ERC es van pronunciar també a favor d’Artadi per al càrrec. 

Munté la va nomenar directora general de coordinació interdepartamental quan era la consellera de la Presidència. Creu que és una de les persones més preparades que hi ha dins de Junts per Catalunya per assumir el càrrec. Ho ha dit en declaracions a RAC1.

Elsa Artadi està molt preparada. És una persona que té una llarga experiència política, que té uns coneixements molt importants i que s’ha bregat molt, no només en aquests darrers mesos, en tant que representant de Junts per Catalunya al Parlament sinó ja abans amb les seves responsabilitats al govern de la Generalitat negociant, tractant amb diferents formacions polítiques i amb una visió de país molt oberta i molt transversal”, ha comentat l’ara màxima responsable del PDECat.

Munté reconeix que l’última paraula la tindrà Carles Puigdemont, i assegura que el PDECat li té total confiança. “Jo estic convençuda que el partit demòcrata el que vol, el que volem, és que hi hagi un govern i que això sorgeixi d’una decisió conjunta de tots. Jo estic molt tranquil·la en el sentit que la confiança, el president Puigdemont, per part del partit demòcrata la té tota”, diu.

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari