El govern espanyol destitueix Molons

Secretari de Difusió i Atenció Ciutadana fins ara, està sent investigat pel finançament de l'1-O
molons votv
molons votv

Antoni Molons, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, ha estat destituït pel govern espanyol, que controla la Generalitat arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. La decisió s’ha adoptat en la reunió del consell de ministres d’aquest divendres amb la justificació que aquest alt càrrec del departament de la Presidència es troba immers en un procés judicial.

Molons, investigat pel Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona pel suposat finançament amb fons públics del referèndum il·legal de l’1-O, va ser detingut durant unes hores aquest dijous i va quedar en llibertat després d’haver-se negat a declarar. Se li atribueixen delictes de malversació i desobediència, i haurà de comparèixer en seu judicial.

En el marc de les actuacions ordenades pel jutge Juan Antonio Ramírez Sunyer, la Guàrdia Civil va escorcollar el despatx de Molons al Palau de la Generalitat, així com el domicili particular d’aquest alt càrrec i la seu d’Òmnium Cultural.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides