Els funcionaris andorrans surten al carrer

Contundent resposta a Martí: Prop de 1.500 persones es manifesten per Carlemany
Vaga Andorra
Vaga Andorra

Les declaracions fetes a la televisió pública andorrana aquest dijous pel cap de Govern andorrà, Toni Martí, minimitzant el seguiment de la vaga dels empleats públics, ha tingut una contundent resposta este viernes per part d’aquest col·lectiu de treballadors. Prop de 1.500 persones han recorregut tota l’avinguda Carlemany (Escaldes-Engordany) amb crits, xiulets i sirenes dels cossos de bombers i policies.

Sens dubte, es tracta de la manifestació més multitudinària que s’ha fet mai al Principat, en aquest cas, en contra de la reforma de la llei de la Funció Pública plantejada per l’executiu de Demòcrates per Andorra (DA). A la vaga convocada pels sindicats de l’administració pública, s’han afegit en aquesta jornada, els funcionaris de la Justícia.

Pel que fa a les dues duanes, hi ha retencions importants a causa de la vaga de zel del personal fent aturar intermitentment els vehicles que volien entrar i sortir del país i, alhora, revisant un per un els camions que entren amb mercaderia al Principat, donant prioritat de pas als que carreguen productes de primera necessitat. Aquestes actuacions estan generant cues fins passada la duana de la Farga de Moles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides