Com queda en evidència Germà Bel?

germa bel tv3 mes 324
germa bel tv3 mes 324

Alfons López Tena, exdiputat de Solidaritat Catalana per la Independència, exmilitant de Convergència i exvocal del Consell General del Poder Judicial, ha retratat Germà Bel, exdiputat de Junts pel Sí i exPSC, amb un sol tuit. En concret, López Tena, declarat independentista però antiprocés, li ha retret “indecència” usant les paraules del mateix Bel, de qui diu que va mentir els seus electors sobre l’aplicació del resultat de l’1-O i que va insultar-los “per haver-se cregut les mentides que ell mateix havia dit”.

Efectivament, l’estiu passat Bel va piular, en un context que descrivia com una “guerra informativa”, que havien de fer el referèndum i “aplicar el resultat”. Enguany, però, sosté des de l’Ara que el resultat de l’1-O “no es va aplicar perquè era impossible fer-ho”, quelcom que “ja es podia saber abans, però per veure una cosa no s’ha d’evitar mirar-la”, ha afegit. Així mateix, troba ingenu el fet d’haver pensat que si es feia el referèndum “dins l’Estat” es podria aplicar el resultat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides