La Guàrdia Civil deixa en llibertat Antoni Molons

També han escorcollat la seu d'Òmnium Cultural i tot plegat ha generat una concentració
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La policia ha deixat lliure el secretari de Difusió i Atenció al Ciutadà de la Generalitat, Antoni Molons, a l’espera que el jutge el cridi per declarar. Molons ha explicat que no ha volgut fer-ho a la comissaria.

La Guàrdia Civil l’ha detingut durant més de cinc hores, a la comissaria de la travessera de Gràcia de Barcelona. L’acusen dels delictes de malversació i desobediència, relacionats amb el pagament de la campanya institucional de l’1 d’Octubre.

Una operació que ha començat aquest dijous al matí, quan la Guàrdia Civil ha escorcollat casa seva, a Sant Joan Despí, i després el seu despatx, al Palau de la Generalitat. Molons ja va ser al novembre a la comissaria. Hi va anar a declarar, en aquell cas, com a testimoni.

D’altra banda, centenars de persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça de Sant Jaume de Barcelona en protesta per l’operació que la Guàrdia Civil ha fet aquest dijous. Els agents també han escorcollat la seu d’Òmnium Cultural.

A més de membres de la junta nacional i les territorials d’Òmnium, han assistit a la manifestació el president del Parlament, Roger Torrent, diputats com Elsa Artadi, Xavier Domènech o Carles Riera i dirigents sindicals com Camil Ros.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides