JxCat s’obstina amb la investidura de Sànchez

Tanca la porta a repetir les eleccions i garanteix que aviat hi haurà Govern
Eduard Pujol els matins tv3
Eduard Pujol els matins tv3

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha explicat que la conclusió de la reunió que han celebrat avui els diputats JxCat a Brussel·les és que hi ha “temps” i “marc legal” per investir el número dos, Jordi Sànchez, i rebutja posar un altre nom sobre la taula malgrat que el Tribunal Suprem hagi denegat que surti de la presó per assistir al ple d’investidura.

Pujol ha afirmat que hi haurà Govern a Catalunya i que es garantirà la República. D’aquesta manera ha enviat un “missatge de tranquil·litat” i ha tancat la porta a una repetició d’eleccions.

En aquest context, ha fet una crida a ERC i la CUP a tenir “responsabilitat d’estat” i ha defensat que JxCat ha posat solucions sobre la taula. “L’art de la política és resoldre situacions que en aparença poden semblar irresolubles”, ha dit.

En els últims dies ha circulat el nom de Jordi Turull com a possible alternativa a Sànchez i ERC, potencial soci de legislatura de JxCat, ha demanat que triés ja una alternativa davant les dificultats que presenta la investidura de l’expresident de l’ANC, un cop el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha prohibit la seva excarceració.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides