Rull i Turull mosseguen Santi Vila

El primer li retreu "una baixesa moral indescriptible" per les seves crítiques a Junqueras i el segon, un llibre "trufat de falsedats"
rull vila traspas carteres
rull vila traspas carteres

El darrer conseller de Territori de la Generalitat, Josep Rull, ha escomès el seu predecessor al càrrec i company al darrer govern català Santi Vila per les declaracions que aquest ha fet sobre l’exvicepresident Oriol Junqueras al diari Ara.

Vila, en unes manifestacions que apareixen a tota portada en aquest rotatiu, ha dit que si Junqueras “hagués fet costat a Puigdemont per fer eleccions, ara tindríem autogovern i no hi hauria presos polítics“.

Rull s’ha mostrat indignat amb el seu company de partit (CDC, PDECat) a Twitter: “Provocar un titular d’aquesta mena respecte d’una persona que fa quatre mesos que roman injustament a la presó per un estat que la reté com a ostatge (amb una nena de 2 anys i un nen de 5) i que no es pot defensar directament ho trobo d’una baixesa moral indescriptible“.

Vila ha intensificat la seva presència als mitjans en plena promoció del seu llibre D’herois i traïdors. El dilema de Catalunya o els 10 errors del procés. En una entrevista a 8TV ha dit que mai ha estat “un home de partit”, i que sempre s’ha sentit “més proper a la ciutadania”. També ha assegurat que està “retirat”.

L’exconseller de la presidència Jordi Turull, per la seva part, també ha escomès Vila via Twitter pel contingut del llibre: “«Com deuen estar les noies?», ens preguntàvem sovint els que estàvem tancats a Estremera [en referència a les exconselleres Meritxell Borràs i Dolors Bassa]. Vam patir molt per elles, molt, mentre algú altre es recreava amb el seu ego fent un llibre incriminatori trufat de falsedats“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides