De petit, Wagensberg ja volia marcar l’agenda política

Rubèn Wagensberg
Rubèn Wagensberg

Les eleccions del 21 de desembre van portar al Parlament de Catalunya un gran nombre de diputats nous, que mai havien estat en un escó i que no tenen experiència parlamentària. De fet, un dels responsables administratius de la cambra assegurava no recordar una legislatura amb tants neòfits des de feia dècades.

Un d’aquests nouvinguts a la cambra és Rubèn Wagensberg. El que va ser cara visible i portaveu de la plataforma que va organitzar la manifestació Volem acollir, la més gran d’Europa en favor dels refugiats i de la política d’acollida, ara és diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Però tot i que ell mateix presumeix de ser “dels nous”, fa només uns dies va destapar-se que no ho és tant. I és que el mateix Wagensberg va penjar a les xarxes socials un petit vídeo de fa quasi dues dècades que ho desmentia. A les imatges, de poca qualitat, es veu l’ara diputat quan estava en edat escolar fent de diputat a una tribuna que simulava ser la del Parlament de Catalunya.

El petit Rubèn llegia un discurs on demanava al govern d’aleshores millors polítiques i ja parlava de promoure la no discriminació i l’ajuda als que més ho necessitin. Realment, de fusta en tenia. I d’ideals sembla que també. Poc es podia imaginar aquell petit Rubèn que anys després unes eleccions el portarien al Parlament a fer realment de diputat d’ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides