Lamela declara complexa la causa de Trapero

La instrucció sobre una presumpta sedició té com a nova data límit, en principi, el 27 de març del 2019
trapero audiencia nacional
trapero audiencia nacional

La magistrada Carmen Lamela, que investiga a l’Audiència Nacional per sedició el major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero, ha decidit declarar complexa la causa, com li havia demanat la Fiscalia.

D’aquesta manera, la instrucció que també afecta la intendent dels Mossos Teresa Laplana, l’exdirector dels Mossos Pere Soler i l’exsecretari d’Interior de la Generalitat Cèsar Puig, es podria allargar fins a un màxim de 18 mesos. La nova data final és el 27 de març del 2019, però la Fiscalia pot demanar una pròrroga perquè se segueixi indagant.

La investigació es va endegar arran dels incidents durant els escorcolls de dependències de la Generalitat dels dies 20 i 21 de setembre, però es va ampliar a l’actuació de la policia catalana durant l’1 d’octubre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides