Catorze detinguts per bloquejar el TSJC

Un centenar d'independentistes s'han concentrat a les portes del tribunal per demanar la llibertat dels polítics que són a la presó
independentistes TSJC
independentistes TSJC

Els Mossos d’Esquadra han detingut fins a catorze persones aquest matí que participaven de la concentració independentista a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Des de les vuit del matí d’aquest divendres un centenar de persones impedien l’entrada a les instal·lacions judicials del passeig Lluís Companys de Barcelona protestant per l’empresonament dels líders independentistes.

Els concentrats també han aprofitat per denunciar el cop d’estat que es va produir el 23 de febrer del 1981. Els independentistes s’han assegut al davant de la porta del TSJC i una dotzena llarga s’han encadenat a les portes de l’edifici.

En el decurs de la protesta s’ha pogut escoltar L’Estaca, i s’han vist pancartes en les quals es podia llegar “23-F. Aturem el cop d’estat” o “És l’hora del poble”.

Els Mossos d’Esquadra han anat desallotjant els concentrats i han hagut de tallar les cadenes dels que s’havien lligat, cosa que ha provocat que durant una hora no es pogués accedir a les instal·lacions.

L’acte havia estat convocat pels autodenominats comitès de defensa de la república, que havia citat els independentistes a les set del matí a la plaça de Catalunya de Barcelona des d’on s’han desplaçat caminant fins a les portes del TSJC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides