Confonen l’humorista Reyes amb Puigdemont i avisen la policia

El còmic gravava un esqueix per la Sexta caracteritzat de l'expresident català
Joaquín Reyes, de Puigdemont
Joaquín Reyes, de Puigdemont

Sis policies nacionals s’han presentat durant un enregistrament d’un dels esquetxos de Joaquín Reyes per El Intermedio (La Sexta) en el qual apareixia caracteritzat com a Carles Puigdemont, l’expresident de la Generalitat que es troba a Brussel·les.

Segons publica Vertele, l’humorista es trobava representant Puigdemont per a la seva secció Zanguangos en la qual, seguint les petjades de celebritats, caricaturitza personatges coneguts.

La semblança de Joaquín Reyes amb Puigdemont era tan gran que va aixecar les sospites d’un veí de Torrejón d’Ardoz, que va trucar la policia assegurant que l’expresident es trobava al Parc Europa, on es rodava.

Al cap de pocs minuts, es van presentar sis agents de la Policia Nacional a la recerca de Puigdemont. Quan van descobrir que es tractava d’una paròdia, els mateixos agents i l’equip es van prendre amb humor el malentès i la gravació va poder continuar sense més problemes.

La seqüència de Joaquín Reyes caracteritzat com a Puigdemont s’emetrà el dilluns 26 de febrer a El Intermedio, el programa d’actualitat i humor conduït per El Gran Wyoming.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides